Työttömyyskassan edustajisto päättää uudesta Teollisuuden työttömyyskassasta

16.05.2017

Edustajisto päättää sulautumisesta Teollisuusalojen työttömyyskassan ja Puualojen työttömyyskassan kanssa Teollisuuden työttömyyskassaksi

Työttömyyskassan edustajisto kokoontuu 17.-18.5.2017 Helsingin Messukeskukseen ylimääräiseen edustajiston kokoukseen päättämään sulautumisesta Teollisuusalojen työttömyyskassan ja Puualojen työttömyyskassan kanssa uudeksi Teollisuuden työttömyyskassaksi vuoden 2018 alussa. Sulautumisesta päätetään ensimmäisenä kokouspäivänä keskiviikkona, ja torstaina tehdään valinnat työttömyyskassan hallinnon ja valtuuston jäsenistä.

Edustajiston kokous järjestetään samanaikaisesti Metallityöväen liiton ylimääräisen liittokokouksen kanssa. Liittokokouksesta ja edustajiston kokouksesta voit lukea tarkemmin liittokokoussivustolta. Sivustolla voit myös seurata suoraa videolähetystä kokouksesta ja löydät esitykset uudeksi liitoksi ja kassaksi.