Edustajistolle esitys Teollisuuskassaksi

17.05.2017

Työttömyyskassan ylimääräisessä edustajiston kokouksessa kuultiin ensimmäisenä kokouspäivänä kassan hallituksen esitys uudeksi Teollisuuden työttömyyskassaksi.

Työttömyyskassan ylimääräisessä edustajiston kokouksessa kuultiin ensimmäisenä kokouspäivänä kassan hallituksen esitykset uudeksi Teollisuuden työttömyyskassaksi ja sen säännöiksi sekä sulautumissopimuksen esittely.

Esityksessään kassan johtaja Irene Niskanen toi esiin taustaa kassojen sulautumishankkeelle. Sulautumisella tavoitellaan taloudellisesti ja vaikutusvallaltaan vahvaa palkansaajakassaa. Suuri kassa pystyy tarjoamaan jäsenilleen korkeatasoiset palvelut ja valinnanvapauden eri palveluväylien käyttöön. Uusi kassa olisi syntyessään maan neljänneksi suurin työttömyyskassa.

Työttömyyskassan edustajiston kokousta ja Metalliliiton liittokokousta voit seurata 17.-18.5. suorana videolähetyksenä liittokokoussivustolta.

Esitys uudeksi työttömyyskassaksi (pdf)